МОБІЛЬНІ ЗАСТОСУНКИ БІБЛІОТЕК АВСТРАЛІЇ - Шевчук, Олександр Андрійович (Молодий дослідник, 2023)
У цих тезах проаналізовано використання австралійськими бібліотеками мобільних застосунків. Схарактеризовано їх функційні можливості, на прикладі застосунку мережі тасманійських книгозбірень та бібліотеки Університету Маккуорі. Окрему увагу приділено опису та аналізу наповненню та можливостям для користувачів Розглянуто переваги та недоліки кожного типу.