МОБІЛЬНІ ДОДАТКИ В БІБЛІОТЕЧНО-ІНФОРМАЦІЙНОМУ ОБСЛУГОВУВАННІ КОРИСТУВАЧІВ БІБЛІОТЕК - Гончарова, Марічка Анатоліївна (Молодий дослідник, 2024)
У статті розглянуто вплив мобільних додатків на покращення процесів обслуговування користувачів у сфері бібліотечно-інформаційних послуг, досліджено важливі аспекти використання мобільних технологій для поліпшення доступу до бібліотечних ресурсів, забезпечення зручності взаємодії з користувачами та підвищення ефективності обслуговування. Автор аналізує сучасний стан розробки та впровадження мобільних додатків у бібліотечну сферу, висвітлює їхні можливості у забезпеченні швидкого доступу до електронних ресурсів, каталогів та інших бібліотечних послуг.