ПОЕТИКА ЗАКОХАНОСТІ В ТРИЛОГІЇ ІРИНИ ВІЛЬДЕ «МЕТЕЛИКИ НА ШПИЛЬКАХ» - Крилова , Марія Ігорівна (Молодий дослідник, 2024)
У статті з’ясовано семантику таких понять, як любов / закоханість / кохання; проаналізовано образ Дарки та етапи її дорослішання, особливості переживання нею почуття закоханості.