ОСОБЛИВОСТІ ЦИФРОВИХ БІБЛІОТЕК ВІДЕОІГОР - Луб’яницький, Костянтин Русланович (Молодий дослідник, 2024)
У даному дослідженні порушується питання важливості бібліотек цифрових ігор, їхньої інформаційної та технологічної складової, а також розглядаються тенденції їх розвитку. Описуються характеристики, особливості та недоліки цифрових бібліотек як окремих систем, так і загальні можливості, що притаманні кожній з охарактеризованих бібліотек відеоігор. Також у дослідженні підіймається питання можливості користування відеоіграми, що зникли з магазинів цифрової дистрибуції.