ДИЗАЙН-ПРОЄКТ ВЕБСАЙТУ БІБЛІОТЕКИ ЯК НАПРЯМ УДОСКОНАЛЕННЯ НЕВЕРБАЛЬНОЇ КОМУНІКАЦІЇ З КОРИСТУВАЧЕМ - Салтикова, Анастасія Андріївна (Молодий дослідник, 2024)
Дизайн-проєкт вебсайту бібліотеки визначається не тільки естетичними аспектами, але й відіграє ключову роль у вдосконаленні невербальної комунікації з користувачем. Забезпечуючи зручний та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, вебсайт стає не лише платформою для доступу до інформації, але і ефективним інструментом спілкування.