ПІДГОТОВКА ЕЛЕКТРОННОГО БІБЛІОГРАФІЧНОГО ПОКАЖЧИКА «ПЕТРО БОЛБОЧАН – ЗАЛІЗНИЙ ПОЛКОВНИК АРМІЇ УНР (до 140-річчя з дня народження)» - Своровський, Андрій Романович (Молодий дослідник, 2024)
У статті представлено процес створення електронного бібліографічного покажчика «Петро Болбочан – залізний полковник армії УНР (до 140-річчя з дня народження)», презентовано основні етапи життя та діяльності командувача Кримської операції 1918 р. полковника П. Болбочана.