ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ Е-РЕСУРСАМИ ВІДКРИТОЇ НАУКИ В АКАДЕМІЧНИХ БІБЛІОТЕКАХ АВСТРАЛІЇ - Шевчук, Олександр Андрійович (Молодий дослідник, 2024)
Проаналізовано питання відкритої науки в академічних бібліотеках Австралії. Основний е-ресурс яким вона забезпечена є саме сайт установи, при цьому використовуються різні підходи до представлення інформації. Визначено, що для українських бібліотек, потенційним напрямом може слугувати створення відповідних посібників з використанням різних типів і видів візуалізації.