ПОЕТИКА ОНІМІВ РОМАНУ СЕРГІЯ ЖАДАНА «ДЕПЕШ МОД» - Антоненко, Тетяна Ігорівна (Молодий дослідник, 2024)
У статті досліджено рівень вивчення літературних поетонімів, проаналізовано типологію онімів у сучасній лінгвістиці, окреслено проблеми найменувань онімів та спроби їх досліджень; з’ясовано різнобарвність та багатство онімного простору у творі Сергія Жадана «Депеш Мод».