ВІДОБРАЖЕННЯ РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКОЇ ВІЙНИ НА ШПАЛЬТАХ НІМЕЦЬКИХ ЗМІ: АНАЛІЗ ТА ОСОБЛИВОСТІ - Яценко, Олексій Миколайович (Молодий дослідник, 2024)
Стаття досліджує, як російсько-українська війна висвітлюється у німецьких ЗМІ. Вона аналізує роль медіа у формуванні громадської думки та впливі на політичні процеси, особливо в контексті міжнародних подій. Акцент робиться на важливості німецьких ЗМІ в європейському медіапросторі та їхній вплив на глобальну дискусію щодо конфлікту. Дослідження спрямоване на розуміння динаміки та впливу висвітлення війни на міжнародну політику і громадську думку.