ПОРІВНЯННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ДОСТУПНОСТІ КІНОАРХІВІВ УКРАЇНИ, США ТА ЛАТВІЇ - Демчак, Людмила Миколаївна (Молодий дослідник, 2025)
Роль архівістів є надзвичайно важливою, особливо в часи кризи, оскільки вони відповідають за збереження історичної та документальної спадщини нації. Навіть в умовах воєнного часу вони залишаються відданими своїй професії, забезпечуючи безперервність архівної діяльності та збереження культурної спадщини. У той час як світ змінюється, архіви залишаються центральною ланкою у збереженні колективної пам’яті, безпосередньо підтримуючи зростання і розвиток суспільства.