РОЛЬ СОЦІАЛЬНИХ КОМУНІКАЦІЙ У ФОРМУВАННІ КОРПОРАТИВНОЇ КУЛЬТУРИ - Зленко , Яна Юріївна; Калужинська , Юлія Володимирівна; Зленко, Алла Миколаївна (Молодий дослідник, 2025)
У статті досліджено роль соціальних комунікацій у формуванні корпоративної культури сучасних організацій в умовах глобалізації та технологічного розвитку. Показано, що корпоративна культура виступає ключовим елементом адаптації компаній до змін на ринку, а також підвищує ефективність і стійкість організації. Визначено, що соціальні комунікації сприяють налагодженню внутрішніх зв’язків, підвищенню залученості працівників, формуванню довіри та взаєморозуміння, що позитивно впливає на продуктивність та конкурентоспроможність компанії.