ПРОЦЕС РОБОТИ ЦИФРОВОГО АРХІВУ НА ПРИКЛАДІ НАЦІОНАЛЬНОЇ НАУКОВОЇ МЕДИЧНОЇ БІБЛІОТЕКИ УКРАЇНИ - Осипчук, Захар Такаович (Молодий дослідник, 2025)
У статті досліджено один із найважливіших напрямків розвитку бібліотеки – специфіку роботу відділу оцифрування наукових фондів, вказано на важливості зберігання медичних творів в цифровому форматі.