ОНЛАЙН-ПЛАТФОРМИ ДЛЯ ПОПУЛЯРИЗАЦІЇ КНИГОЧИТАННЯ - Ковбаса, Валерія Олександрівна (Молодий дослідник, 2023)
Стаття присвячена огляду відомих онлайнових платформ, які активно пропагують книги з-поміж дітей і дорослих. У тексті висвітлено роль медіа в сучасному житті та вплив, який вони мають на ставлення людей до літератури. Авторка публікації розглядає іноземні та українські онлайн платформи, які сприяють читанню та популяризації книжок, а також обговоренню літературних тем. Стаття описує функціонал цих платформ та методи, якими вони стимулюють користувачів різного віку до зацікавлення письменництвом. Ця розвідка надасть читачу можливість знайти онлайнові ресурси для отримання літератури та спілкування з однодумцями в онлайн-середовищі.