DIGITAL-КОНТЕНТ ЯК СУЧАСНИЙ ІНСТРУМЕНТ ПРОСУВАННЯ БІБЛІОТЕК - Рижова, Дар’я Олександрівна (Молодий дослідник, 2023)
Дослідження присвячено аналізу ролі бібліотеки як соціокультурного закладу, що функціює з метою надання доступу до внутрішнього інтелектуального збагачення і різностороннього розвитку, формування багатогранної особистості шляхом популяризації культурних цінностей та історичної спадщини нації і сприяння побудови міцних соціальних зв’язків індивіда в суспільстві. У роботі окреслено значущість і різноманітність шляхів інтеграції інструментів генерування digital-контенту в процес просування бібліотек у сучасному світі, де постає виклик відповідати актуальним інформаційним потребам споживачів культурних послуг.