ПРОЄКТНА ДІЯЛЬНІСТЬ БІБЛІОТЕК АВСТРІЇ - Сакало, Марія Ігорівна (Молодий дослідник, 2023)
Розвиток бібліотек був і залишається ознакою цивілізації. Цифрові трансформації, що відбулися надстрімко за останні кілька років змушують до пошуку нових каналів комунікації такі звичні для нас установи. Як книгозбірні. Мета даного дослідження – аналіз розвитку та впровадження нових технологій у бібліотеках Австрії. Увагу приділено проєктам для молоді і дітей та залучення їх до освітніх й культурних заходів.