ІНОЗЕМНИЙ ДОСВІД КЕРУВАННЯ РИЗИКАМИ Й УПРАВЛІННЯ БІБЛІОТЕКАМИ В УМОВАХ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ - Бабенко, Анастасія Романівна (Молодий дослідник, 2024)
Надзвичайні ситуації – це явище, коли звичні нам порядки порушуються внаслідок прямої загрози, кризи або несподіваної події. Це явище охоплює різноманітні ситуації, від стихійних лих до техногенних аварій та інших незвичайних ситуацій, які вимагають негайних дій і реагування з боку громадян, органів влади, екстрених служб тощо. Зважаючи на те, що бібліотеки та архіви, як і інші установи, зазнають шкоди під час різних надзвичайних ситуацій, варто ознайомитись з тим, що роблять заклади для попередження або усунення наслідків.