ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНИХ ДОКУМЕНТІВ У СИСТЕМІ СЛУЖБОВОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ - Давидюк, Анастасія Юріївна (Молодий дослідник, 2024)
Стаття присвячена аналізу інформаційно-аналітичного процесу управління в сфері місцевого самоврядування. Основний акцент робиться на створенні інформаційних продуктів, зокрема інформаційно-аналітичних документів, та розглянуто їхню класифікацію. У тексті відзначено різні підходи до визначення інформаційно-аналітичних документів, приділяючи увагу їхньому значенню у процесах управління. Здійснено аналіз законодавства України, вказавши на наявність інформаційно-аналітичних документів у різних сферах державної діяльності.