ІНСТРУМЕНТИ ІНТЕРНЕТ-МАРКЕТИНГУ В ПОПУЛЯРИЗАЦІЇ ЧИТАННЯ З-ПОМІЖ КОРИСТУВАЧІВ ШКІЛЬНИХ БІБЛІОТЕК - Котенко , Катерина Юріївна (Молодий дослідник, 2024)
У статті розглянуто підходи до зацікавлення користувачів із врахуванням їхніх особливостей сприйняття інформації, здійснено спробу визначити найефективніші інструменти інтернет-маркетингу для популяризації читання серед школярів. Акцентовано увагу на перевагах використання SMM, зокрема платоформи TikTok; залученні користувачів до генерування користувацького контенту (UGC), застосування відеомаркетингу, створення тизерної та банерної реклами із перспективою використання у веб-маркетингу.