РОЗВИТОК СИСТЕМИ ЕФЕКТИВНИХ КОМУНІКАЦІЙ У БІБЛІОТЕКАХ ДЛЯ ДІТЕЙ - Мовчан, Валерія Сергіївна (Молодий дослідник, 2024)
Розвиток системи ефективних комунікацій у бібліотеках для дітей стає ключовим завданням у сучасному суспільстві. В умовах швидкого технологічного прогресу та змін у сприйнятті інформації, бібліотеки відіграють важливу роль у формуванні читацьких навичок та культури серед молодого покоління. Бібліотекам важливо активно впроваджувати інноваційні методи комунікації, залучати дітей до читання через інтерактивні заходи, використовуючи сучасні технології та мультимедійні ресурси.