АКТИВНІ ПРОЦЕСИ В ЛЕКСИЦІ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ДРУГОГО ДЕСЯТИЛІТТЯ ХХІ СТ. (НА МАТЕРІАЛІ ЗМК) - Мілієнко, Денис Кирилович (Молодий дослідник, 2024)
У статті проаналізовано тенденції в лексиці ЗМК другого десятиліття ХХІ ст., вплив соціокультурних чинників та епохи метамодерну на лексику ЗМК. Автор дійшов висновку, що лексика ЗМК змінюється відповідно до епохи, стає більш універсальною щодо платформ поширення інформації та масового споживача.