ВІРТУАЛЬНА ТА ДОПОВНЕНА РЕАЛЬНІСТЬ ЯК ІНСТРУМЕНТИ МОДЕРНІЗАЦІЇ БІБЛІОТЕЧНИХ ПОСЛУГ - Гетьман, Анастасія Олександрівна (Молодий дослідник, 2025)
У статті розглянуто потенціал віртуальної та доповненої реальності як інноваційного інструменту для модернізації бібліотек та покращення бібліотечних послуг, становлення віртуальних технологій важливим складником сучасної бібліотеки, що забезпечує створення нового напрямку надання бібліотечних послуг та оновлення традиційної діяльності бібліотек. Визначено, які переваги впровадження технологій віртуальної та доповненої реальності в бібліотеках.