ПРОБЛЕМИ КАДРОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БІБЛІОТЕК У КОНТЕКСТІ СУЧАСНИХ ВИМОГ ДО КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ БІБЛІОТЕЧНОГО ФАХІВЦЯ - Котенко , Катерина Юріївна (Молодий дослідник, 2025)
У статті окреслено вимоги до сучасного бібліотечного фахівця згідно з «Рамкою цифрових компетентностей для бібліотекарів», потреб суспільства у цифрову епоху та тенденцій у бібліотечній справі. Проведено дослідження актуальних проблем молодих бібліотечних фахівців в Україні та запропоновано шляхи їх подолання.