ТЕХНОЛОГІЯ ОЦИФРУВАННЯ КІНОЖУРНАЛІВ ВУФКУ - Кузьменко, Андрій Леонідович (Молодий дослідник, 2025)
Розглянуто історію створення кіножурналів Всеукраїнського фотокіноуправління (ВУФКУ), проаналізовано сучасні методи цифрового збереження кіноспадщини України на прикладі кіножурналів ВУФКУ, які оцифровуються у Центральному державному аудіовізуальному та електронному архіві (ЦДАЕА).