РОЛЬ АУДІОКНИГ У СУЧАСНОМУ ІНФОРМАЦІЙНОМУ ПРОСТОРІ - Миколаєнко, Владислав Олександрович (Молодий дослідник, 2025)
У статті розглядається сутність такого явища сучасної культури як аудіокнига. Аналізуються різні сторони прояву її особливостей, розкриваються тенденції представлення аудіокниги в сучасному інформаційному просторі, визначаються її переваги та недоліки, доступність, та зручність використання.