БІНАРНІ ОПОЗИЦІЇ В РОМАНІ ДЖ. Д. СЕЛІНДЖЕРА «ЛОВЕЦЬ У ЖИТІ» - Сушик, Руслана Анатоліївна (Молодий дослідник, 2023)
У пропонованій рецепції авторка розглядає бінарні опозиції в романі Дж. Д. Селінджера «Ловець у житі». Робить висновок про те, що на основі структурної кореляції моральної невизначеності героя, невизначеності та невирішеності ідейного конфлікту створена багатозначність роману «Ловець у житі», що й уможливлює множинність прочитань.