ВЕБІНКЛЮЗІЯ РЕСУРСІВ БІБЛІОТЕК В УМОВАХ РЕАЛІЗАЦІЇ ДЕРЖАВНОЇ ПОЛІТИКИ БЕЗБАР’ЄРНОСТІ - Салтикова, Анастасія Андріївна; Шевчук, Олександр Андрійович (Молодий дослідник, 2025)
У пропонованій рецепції автори розглядають питання вебінклюзія ресурсів бібліотек в умовах реалізації державної політики безбар’єрності. Роблять висновок про те, що працюючи над поліпшенням доступності бібліотечних послуг, бібліотекарі не тільки значно розширюють потенційне коло користувачів бібліотеки, а й допомагають державі створювати та розвивати адаптивний простір для населення.