ЛЕКСИЧНІ НОВОТВОРИ В МАСМЕДІЙНОМУ Й ІНТЕРНЕТНОМУ ДИСКУРСАХ ПОЧАТКУ ХХІ СТОРІЧЧЯ - Мегедь, Марина Євгенівна (Молодий дослідник, 2025)
У статті розглянуто неодеривати, що функціонують у масмедійних та інтернетних дискурсах початку XXI століття. Проаналізовано особливості творення неолексем, зокрема продуктивні форманти, та їх роль як інструменту експресії, емоційного впливу та мовного оновлення українського лексикону. З’ясовано семантико-стилістичні особливості новотворів у названих дискурсах.