ДЖЕРЕЛЬНА БАЗА РЕЦЕПЦІЇ ШІСТДЕСЯТНИЦТВА: МІЖДИСЦИПЛІНАРНІ І МІЖМИСТЕЦЬКІ АСПЕКТИ - Однолько, Катерина Миколаївна (Молодий дослідник, 2025)
У статті розглянуто питання формування джерельної бази рецепції духовно-інтелектуального феномена українського шістдесятництва. Методологічні засади дослідження визначається поставленими завданнями і характеризується комплексним, міждисциплінарним підходом до розкриття проблеми. Авторка статті спирається на інформаційний, комунікативний і біографічний методологічні підходи до використання его-документів. Під час дослідження висвітлено документальний комплекс зі збереження та вивчення українського шістдесятництва в міждисциплінарних і міжмистецьких аспектах.