ПРАГМАТИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ВИСТУПІВ СУЧАСНИХ УКРАЇНСЬКИХ ПОЛІТИКІВ - Оліферук, Вікторія Сергіївна (Молодий дослідник, 2025)
У статті проаналізовано прагматичні особливості мовлення колишнього міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби, чинного голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука та очільника Офісу Президента України Андрія Єрмака. Виявлено та розглянуто основну групу використаних політиками лексичних прагматичних засобів у процесах номінації та комунікації.